Sezóna začíná, připravte se!

Sezóna začíná, připravte se!

Blíží se léto, zábava, koupání, pivo a… festivaly! Příležitost pro všechny podnikavce, ideální šance pořádně vydělat a zároveň si užít nějakou tu zábavu. Máte s prodejem jídla na festivalech? Ne? To vůbec nevadí, dnes Vám představíme několik nápadů, se kterými v této oblasti zcela jistě uspějete.

Stánek na hamburgery

To je ten pravý americký sen. Sladké housky plné luxusního hovězího masa s dodatkem čerstvé zeleniny a pořádné porce majonézy nebo BBQ omáčky. Pokud máte dobrý a osvědčený recept, na který nedáte dopustit, věřte že tohle se bude prodávat úplně samo!  A uvidíte, co se bude dít, když k tomu přihodíte pořádnou porci hranolků.

Pokud se Vám tento nápad zamlouvá, nezapomeňte si pořídit pořádný gril na hamburgery. Bez něj to nepůjde, pokud to myslíte alespoň trochu vážně.

Něco pro milovníky Blízkého východu

V případě, že preferujete spíše orientální chutě, se můžete vydat cestou stánku s kebabem. Je to pokrm, který je velice podobný řeckému gyrosu. V posledních letech se v Evropě stává velmi populární, a to zejména díky tomu, že se jedná o chutný pokrm připravený především z čerstvých surovin. Skvělým pomocníkem na cestách Vám bude gril na kebab. Stejně jako grill na hamburgery Vám zjednoduší práci, tedy spíše umožní, protože kebab bez grilu, to by zkrátka nešlo.

Kebab je připravován mnoha způsoby. Forma, se kterou se setkáváme nejčastěji se jmenuje Doner kebab, veřejnosti známý spíše jako „kebab v bulce“. S touto variantou zcela jistě neprohloupíte, zákazníky si zcela jistě získáte, ale chce to něco navíc! Co třeba pojízdný stánek, který klientům nabídne projížďku tureckou kuchyní? Naprostý ráj pro milovníky blízkého východu.

Která cesta bude ta vaše? Pořídíte grill na hamburgery a ukážete vašim zákazníkům kus pravé Ameriky? Představíte jim chutě dávného Egypta? Nebo se vydáte úplně jinou cestou? Ať už vaše pracovní léto skončí jakkoliv, přejeme mnoho zdaru. A nezapomeňte se na sezónu připravit. Kdo je připraven, není zaskočen!

Jana

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *